ALUMNI REUNION @ PESTA CANDAT SOTONG

<<>>

Udah heboh sana sini la kome, musim sotong kembali lagi ๐Ÿฆ‘โ€ฆ

Ala.. setakat beli sotong kat pasar tu perkara biasa. Moh ler kita try yang luar biasa sikit ๐ŸŽฃ

Apa kata kita test skill candat sotong? Baru la boleh panggil alumni marin ๐Ÿ›ณ

Ape lagi ditunggu, jom imbau kenangan sama-sama dengan geng masa kat kampus MIMET dulu sambil-sambil candat sotong. Mana tau, boleh bawak balik sekapal sotongโ€ฆ Kita kan juara lautanโ€ฆ ye dak?

Nak join trip kami pergi Mersing x?
Ingat tarikh ni ๐Ÿ›ณ 7-8 Julai 2023 (Jumaat-Sabtu)
Jangan lupa bawa ๐ŸŽฃ Peralatan Asas Candat & ๐Ÿ’Š Ubat mabuk yeโ€ฆ

Jangan risau, ajak je ramai-ramaiโ€ฆ Alumni, Kakitangan & Siswa/wi UniKL baru meriah
๐Ÿ“ธ Ayuh kita abadikan momen berharga reunion kali ini๐Ÿ˜‰

Haaaโ€ฆ. Apa tunggu lagiโ€ฆ. Jom p Festival Candat Sotong!!!! ๐Ÿ•บ๐Ÿ•บ

โœ๏ธ Daftar di sini: https://bit.ly/candatsotong
Ade ape-ape nak tanya, contact je:
๐Ÿ“ฒ (Puan Rahazan) wassap.my/+60194045250/CandatSotong
๐Ÿ“ฒ (En Taqqiyuddin) wassap.my/+60139907443/CandatSotong

Percayalah kome, tak menyesal punya join program niโ€ฆ. Program ni pun anjuran bersama dengan alumnipreneur MIMET juga, Sallehan Ghafar (MSG Bot).

#uniklalumni
#unikl

Share This Post
Have your say!
0 0