Alumni Interview Session For Engineering Technology Accreditation Evaluation Audit (ETAC)

UniKL MICET telah melaksanakan ETAC Audit tersebut pada 20 Februari hingga 7 Mac 2019. Di dalam audit tersebut terdapat sesi temuduga bersama Alumni setiap jurusan berkaitan sistem pembelajaran di kampus dan penempatan pekerjaan selepas bergraduasi. Oleh itu pada setiap sesi temuduga tersebut seramai 5 orang setiap jurusan telah hadir ke MICET untuk membantu menjalankan sesi tersebut.

Alhamdulillah, hasil daripada audit tersebut, UniKL MICET telah berjaya mendapat Akreditasi Penuh Selama 6 Tahun Dengan Lawatan Interim pada Tahun 2021. Sedikit sebanyak Alumni MICET telah menyumbang ke arah kejayaan ini. Terima kasih kepada semua Alumni yang terlibat.