ALUMNIPRENEUR PROFILING UNIKL MIDI @ IPROM

ALUMNIPRENEUR PROFILING UNIKL MIDI @ IPROM
****************************************
Teknoputra Division dan Alumni Unit ingin mencari alumni-alumni yang aktif berniaga sama ada secara part time atau full time.
.
.
Tujuan kami adalah untuk mengemaskini database alumni-alumni niaga untuk simpanan, membuat lawatan, bantuan perniagaan dan kerjasama industri.
.
.
Sehubungan dengan itu, kami ingin memohon jasa baik alumni semua untuk mengisi link di bawah sebagai langkah pertama untuk memudahkan kami mengaturkan jadual perjumpaa.
.
.
Link profiling :
May be an image of 2 people and text that says 'TEKNOPUTRA UnikL UNIVERSITI KUL LUMPUR UnikL ALUMNI KNVERST ALUMNIPRENEUR PROFILING MAKLUMAT TERKINI UNTUK PROGRAM PEMBANGUNAN KEUSAHAWANAN GRADUAN UNIKL Seksyen Teknoputra sedang mencari θ mengumpulkan alumni UniKL MIDI yang aktif berniaga (sepenuh masa / separuh masa) bagi mengisi maklumat di Kod QR berikut: MANFAAT YANG ANDA DAPAT: Peluang mendapatkan Pembiayaan Perniagaan. Sesi penerangan B Konsultasi kemudahan MARA •Jaringan sokongan Syarikat Usahawan Mantee Program) Penyelesaian masalah urus tabir syarikat bersama (Mentor dalam MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGI http://bit./lumniBusiness2024 En.Zaipul Anwar Zainu 6019-3262427) Pn. Rosnah Zakaria (6019-3647560) Section Teknoputra UniKL MIDI (03-91795024)'
Share This Post
Have your say!
0 0